maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pikku-ukko

Tänään sain pikku mieheni tänne illaksi. Äitinsä kipeänä kotona ja isänsä töissä. Joten mikäs meidän täällä ollessa, pikku-ukko ja mummeli. Edestakaisin mentiin keittiö-olohuone-kodinhoitohuone raittia. Samat tutut kuviot. Mutta parasta tämän mummelin mielestä on kun meille tulee, tämä meidän kultajyvä, niin ensimmäisenä menee ja katsoo ja lukee kirjat, jotka ovat pinossa olohuoneen lelulaatikossa. Leluista ei oikeastaan välitä. Eipä niitä juurikaan ole.
Mutta kyllä tuo tiukka kaksituntinen vie mehut tällaisesta kokopäivätyöläisestä, enpä tiedä jaksaisiko joka ilta tuollaista rumbaa. Eri asia jos olisi lyhyempi työpäivä tai ei työpäivää ollenkaan. Hmmm... Pitäisikö laittaa harkintaan?
Mutta on aivan ihanaa, kun voi seurata tuollaisen pikkuisen kehitystä melkein päivittäin, uusia sanoja tulee koko ajan, välillä suomeksi välillä ruotsiksi. Kävellä töpöttelee ja mummia komentelee. On se vaan ihmeellinen, tuo meidän Andy.

Saatiin tuo ihana vanha kiikkutuoli viikonloppuna. Sekös oli mukava!

1 kommentti:

  1. IHAN parasta! Meillä pikkumies (pikku, vaikka onkin jo 2,5 v.) on ollut melkein joka viikko pari yötä. En vaihtaisi osaani fammuna mihinkään muuhun maailman aarteisiin. Aika menee niin nopeasti!

    VastaaPoista