keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Vieraita

Enää ei aamulla muista mikä päivä on. Ja sehän on hyvä merkki. Loma toimii niinkuin loman pitää. Ajatukset, huolet haihduttaen. Jokaisesta hetkestä nauttien. Hiekalla loikoillen ja lukien jos silmät jaksavat pysyä auki tuolla kirkkaudessa ja kuumuudessa. Alice Munroen Kerjäläistyttöa kahlannut viimeiset päivät, kauaa ei jaksa kerralla.
Mutta maanantai-iltana meillä oli ohjelmaa tämän raukeuden keskellä. Meillä kävi vieraita. Hangosta. Koh Lantalla. Melkein koko silmänkantamattomiin ulottuvan rannan kaikki baarit kolusivat ennenkuin meidät löysivät. Mutta löysivät kuitenkin. Nokian avustuksella.Perhe Reipas.
Mukava illallinen yhdessä rantahietikolla hämärässä tuikkujen loisteessa täysin tyynenä iltana pikku-Reippaan kaunista laulua kuunnellen. Kotimatka pitkä on... lauloi tuo pikkuneiti meille Thaimaan lämpimässä illassa. Kyyneliin asti ihanaa.
Jälkiruokadrinkit baarissa ja sinne sitten hävisivät Thaimaan pimeään yöhön tuctucilla meidän vielä jatkaessa iltaa terassilla hiljaisuudesta nauttien.




1 kommentti:

  1. Kiitos seurasta! Pitäkää juomat kylmänä,joku päivä tullaan taas...

    VastaaPoista