sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Voihan... tabletti!!

Se ilo sitten loppui lyhyeen. Jeekelin laitteet!! Muutama viikko sitten se alkoi vihoittelemaan. Se mun ihana, uusi ystäväni. Tabletti. Eikä suostunut latautumaan. No siirsin sen kiltisti keittiöstä eteiseen kun ajattelin, naisena, että ehkä siellä on parempi sähköntuotto. No hahaa olikin. Latautui. Yhden kerran. Seuraavan kerran ei sitten latautunut keittiössä, ei eteisessä, ei edes kirouksia pelännyt. Mykkä mikä mykkä.
No mieheni sitten sen ostopaikkaan toimitti, eikä kyllä myyjäkään sitä ladattua saanut. No huoltoon meni. Ja takaisin tuli jo viikon kuluttua saatekirjeen kanssa, jossa kerrottiin että laite päivitetty, testi ok. Kuvat olivat hävinneet galleriasta (onneksi tietokonenörtti isäni oli ehdottanut dropboxia, ja siellähän ne!!), mutta tosi pätkivää oli facebookissakin olo, ja omaa blogiani en saanut sillä enää auki. Joten kone tuli huonompana takaisin. Testattu, juu, ja ok, juu. Väittävät. Hohhoijaa. No, sillä sitten kuitenkin sen verran surffailin että akku ilmoitti tarvitsevansa lisää virtaa ja eikun lataukseen. Se mitään virtaa saa! Ilmoittaa vaan, niinkuin ennen korjaustakin, kytke laturi! Niinpä. Tulistkohan se nille huoltomiehillekin helpommaksi ja halvemmaksi testailla noita korjattavia vähän enemmän ja kauemmin. Kuten myös meille kuluttajille!



Tässä tulee päivitys tuohon ylempään vuodatukseen. Meillä sattui käymään tietokoneista tietävä henkilö jolla samanlainen tabletti ja sai sen latatutumaan. Se pitääkin sammuttaa ensin, hahaa, eipä tuota tainnut tiedä myyjäkään, kun ei sitä käyntiin saanut. Eivät ainakaan vaivautuneet tyhmälle tuota selittämään! Tosin kyllä se alunperin latautui kun laittoi sen vaan lataukseen, oli sitten missä tilassa tahansa.
Just just, mutta tämä uusi päivitys on huonompi kuin vanha, samaa sanoi tämä kyseinen latausmestari. Jotta silleen.

Päivitysten päivitys... huoltoon meni... kuitenkin... ja taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti