maanantai 26. toukokuuta 2014

Kumipallona pompin luokse sun

Näin kesän tullessa vaatteista kuoriutumisen seurauksena huomaa tuossa vyötärönseudulla kummallisenn muhkuraisen ilmiön. Siihen se on talven aikana pesiytynyt ihan huomaamatta. Sitä se pakkanen teettää. Ja kylmyys. Niinpä ajattelinkin että kun Roomaan siskon kanssa lähdetään niin vedetään siellä sellainen kunnon Rooma-dieetti. Ensiksikin paljon kuituja. Ja koska oli lämmintä niin päätimme ottaa ne soljuvassa muodossa, sulaakin paremmin ja takuulla terveellistä!
Hedelmiä pitää syödä että saa kaikenmaailman vitamiinit ja hivenaineet ja sen sellaiset, joista olemme hyvinkin tarkkoja sisareni kanssa, joten päädyimme viinirypäleisiin, ne ovat pieniä ja sieviä ja pieniin ja sieviin ei juuri kaloreita mahdu ja kas vain, nekin voi nauttia lasista, ei tarvitse syljeskellä siemeniä yltympäriinsä.

Kaiken tämän terveellisyyden jälkeen tuli pienoinen makeanhimo, joten ajattelimme että pienet leivokset voisi ottaa, kyllähän nyt nuo terveelliset aamupalat kumoavat sen minimaalisen sokerimäärän, jonka nuo leivokset sisältävät. Ja sitäpaitsi ostimme vain muutaman. Ja söimme kiltisti kaikki!


Mutta kaikista näistä terveellisistä hedelmistä ja pienen pienistä makupaloista huolimatta vaaka näytti jopa enemmän kuin lähtiessämme. Joten suruksemme täytyy todeta että Rooman-dieetti ei ainakaan toiminut. Mutta toisaalta, meillä oli aivan mahtavan hauskaa sitä kokeillessamme. Pari kiloa sinne tai tänne, hui hai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti