sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Puhtaat ikkunat

Mun mies aina väittää etten huomaa mitään, samaa mieltä on lapsetkin, ei sen puoleen. Tässä vuonna yks ja kas, jo aika kauan aikaa sitten, mieheni maalasi tuulikaapin, ihan uudella sävylläkin. Tyttäreni tuli kotiin ja heti huomasi uuden puhtaan tuulikaapin. Päättivät sitten yhdessä että ei kerrota äidille, katotaan kuinka kauan kestää ennen kuin huomaa sen. No ei huomannut. Eikä olisi huomannut vieläkään, josseivät olisi kertoneet monen kuukauden jälkeen.
No tässä kuukausi sitten päivittelin meidän ikkunoiden likaisuutta ja hän lupasi ne pestä sopivan ajan tullen (ajan jälkeen auton valmistumisen). Tänään olimme laulamassa gospelia kirkossa ja ystäväni jostain syystä sanoi että niin, teillähän on ainakin puhtaat ikkunat. Rofahan on ne pessyt. No, ei ole, sanoin, mitään ikkunoita meillä viikonloppuna pesty. Niin, niin, mutta se onkin pessyt ne jo monta viikkoa sitten!
Glups! Piti ihan tarkistaman kun kotia tultiin ja kyllä, pesty ne oli, hyvin näkyi pihalle ja tielle ja on varmaan näkynyt jo monta viikkoa!
Ja takuulla olisin sen itsekin huomannut - varmasti siinä vaiheessa kun olisin valittanut niiden likaisuudesta! Hmm... mitenkähän tuokin nyt menee!
Mutta kiitos joka tapauksessa puhtaista ikkunoista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti