sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Polttariporukka Vuorikadulla

Eilen, lauantaina, nähtiin kummaa kyytiä Vuorikadulla. Kaunis tummaverinen nainen tarjosi vain euron maksusta taksikyytiä. Taksina toimi hieno avopotkukelkka, onneksi pyörillä näin kesäaikaan, ja vauhti oli huimaa. Ensimmäisen taksikyydin Ceialta Outletiin osti outletin myyjätär ja pääsi tällä mukavalla kyydillä perille turvallisesti - ja halvalla!

Tämä uhkeapovinen tummaverinen nuori neitokainen on itseasiassa perhetuttumme pahnanpohjimmainen, kapalovauvasta olemme hänet tunteneet. Mutta muistaakseni hän oli silloin kyllä poika! No,  hajamielisenä ihmisenä voin olla väärässäkin. Joka tapauksessa naiselta tuo nyt näytti ja kaunis olikin. Hieman ajattelin noita säihkysääriä katsoessani että nyt olet tyttö kyllä unohtanut jonkin kauneuskäsittelyn sillä sen verran karvaiset koivet noiden sukkien läpi kuulsi. Mutta sitten taas toisaalta mustat sukat ja mustat säärikarvat sointuivat kyllä värin puolesta yhteen ja eilen oli toki kylmä ilma, joten ylimääräinen lämmityspeite tuli tarpeeseen.



Neitokaisella oli mukanaa suuri joukko nuoria miehiä, joilla kaikilla näytti olevan todella hauskaa, ja uskon että illan myötä meno vain muuttui railakkaammaksi. Mikäs nyt tuollaisen kaunokaisen seurassa ollessa!

Toivotankin tässä jo hieman etukäteen onnea Marleenille ja Tommylle tulevien häiden johdosta ja ihanaa, ihanaa avioelämää ja monta hienoa muistoa tästä hääkesästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti