sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannushäät

Eilen, juhannuspäivänä kaksi nuorta säihkyväsilmäistä rakastunutta sanoivat toisilleen tahdon Tammisaaressa Mikaelkoulun rappusilla. Ilma oli mitä oli, välillä sataa rupsautti ja tuulikin tuiversi, mutta kun nuoret olivat sanoneet toisilleen tahdon niin aurinko näyttäytyi kaikessa loistossaan, vähäksi aikaa. Nuorta paria ei tuo talvinen sää näyttänyt haittaavan, lempi leiskui ja lämmitti. Mutta me muut vähän vanhemmat saimme kyllä käpertyä villanuttujen alle ja kävellä lämpimiksemme, sen verran kylmä päivä oli. Mutta tärkeintä oli että nuo kaksi nuorta ja nättiä saivat toisensa.
Juhlapaikka, jonne nuoret huristivat muutaman sadan metrin taipaleen isännän Fordilla, oli todennäköisesti jonkinlainen entinen talli, aitta mikä lie, enpä tuota tullut kysyneeksi, mutta joka tapauksessa muutettu juhlapaikaksi. Tosi tunnelmallinen, niinkuin koko juhlakin. Ohjelmaa riitti ja maljoja nostettiin tiuhaan tahtiin, hääparille, syntymäpäiväsankarille ja tietenkin hääparin vanhemmille.  
Mutta kohtuulliseen aikaan me vanhukset  huristimme Hankoon takaisin ja jätimme nuoret juhlimaan varmaan yhtä elämänsä tärkeintä päivää. Ja varmasti on riemua riittänyt aamuun asti.

Onnea Lina ja Tobbe!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti