sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Huh hellettä!

No voi huh huh mikä helleaalto lauantaina olikaan. Johan tuo melkein ihmisen sielun ennätti sulattamaan, tuo ihmeellinen palleroinen tuolla taivaalla. Siis melkein. Ja meilläkin ystäväpariskuntamme kanssa oli juurikin tuoksi lauantaiksi suunniteltu venematka Padvaan ystäviemme mökille. Jonne siis ihanassa, kirkkaassa, suorastaan paahtavassa auringonpaisteessa kuohuviiniä siemaillen hiusten hulmutessa tuulessa suuntasimme veneellä, jossa oli hevosvoimia... hmmm.... kahdeksan hevosen verran? Ja huom naiset siis siemailivat kuohuviiniä, miehet saivat tyytyä ihailemaan ihania naisia kannella!
Meidän jo perinteeksi muodostunut retkipäivämme, jonka yleensä teemme juhannuspäivänä, oli onneksemme siirtynyt viikolla ja saimmekin ihanan raukean päivän auringonpaisteessa syöden ja viiniä litkien. Illalla, kun jo villasukat piti jalkaan vetää, ruipelohyttyset inisivät korvan juuressa, lämmitimme saunan ja talon emäntä ja miehet uskaltautuivat uimaankin jääkylmään veteen, jossa aivan varmasti vielä kellui jääpalasia juhannuksesta.
Sunnuntaiaamuna säätila olikin taas muuttunut tutuksi ja turvalliseksi harmaankosteaksi tihkusateeksi, ei makiaa mahantäydeltä. Mutta sateesta viis, saimme täydellisen ihanan mökkipäivän ystävien seurassa, mannaa maakrapujen sielulle, taas jaksaa jatkaa ja pukertaa.
Kiitos Marina ja Roger!




1 kommentti:

  1. Mukavaa, että teitä eilen hemmoteltiin kauniilla säällä. Täydellinen ajoitus :)

    VastaaPoista