lauantai 28. helmikuuta 2015

Loman tarpeessa!

Nyt mä oon niin loman tarpeessa. Hirveä yskä (no ei se niin hirveä oo, mut ärsyttävä kuitenkin), jalka ja polvi jäykkä kuin heinäseiväs ja kuluma polvessa kipuilee. Ihan niinkuin olisin jo mukamas vanha! Väsymys painaa lerppuluomet kauniiden ruskeiden silmieni päälle ja tekee minusta vetämättömän ja roikkuvaisen näköinen. Ja työviikkokin, 6 päivää yrittäjällä, tuntuu äärettömän pitkältä. Ainakin tuntui tällä viikolla.
Mutta kuinkas tässä näin hassusti kävikään! Juuri kun en yhtään enää jaksaisi niin mulla alkaakin loma. Miten saatoinkaan ajoittaa sen näin hyvään saumaan. Todella hyvin tehty, Seija! Fiksu tyttö!
Ja arvatkaapa mikä onnenpotku, oltiinkin juuri tähän viikkoon tilattu jo syksyllä matka, joten ei edes tarvitse tänne hytisemään jäädä. Vaan huomenna
liidellään isolla linnulla etelän aurinkoon, otetaan matkalaukkuun kasa kirjoja, tanssilenkinki, hyvää mieltä ja napataanpas mukaan vielä kaksi toveriakin, jotka jo yhtä malttamattomina odottavat tulevaa rentoutusviikkoa.
Ja pääseepäs taas ihana oranssi retromatkalaukkunikin karistamaan pölyt kansistaan. Sillä uutta hienoa ja melkein itsestään kulkevaahan emme vieläkään ole saaneet hankittua - kaikki rahat kun menevät matkoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti