sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Origo ja Bar Komisar

Lauantaina isäntä päätti, että menemme ulos syömään. Sainkin sitten houkuteltua ystäväpariskunnan mukaan ja sakeasta märkääkin märemmästä vesisateesta huolimatta pyöräilimme Origoon. Ja oli ihanaa huomata, että muutkin hankolaiset olivat lähteneet liikkeelle.
Olin torstaina Helsingissä ja kävimme luokkatovereideni kanssa Lasipalatsissa syömässä, jossa söin kuhaa ja sitä samaa tilasin Origossakin. Lasipalatsista sen verran että palvelu siellä oli aika nihkeätä suorastaan töykeätä, paikka oli kylläkin ääriään myöten täynnä, mutta mekin kaikista ravintoloista valitsimme juuri sen, niin olisi ollut mukavaa viettää tuo tuntinen ilman äkäistä tarjoilijaa, joka kolisutteli aterimia ja lautasia niitä pois keräillessään (kun emme halunneet leipää). Mutta täytyy sanoa että ruoka siellä oli aivan hirmuisen hyvää, suorastaan paras kala-ateria, jota olen koskaan syönyt.  Mutta tokikin oli tuo kuha hyvää Origossakin, joskaan ei aivan vetänyt vertoja tuolle torstaiselle. Mutta sen sijaan palvelu oli, niinkuin aina Origossa, loistavaa.
Origosta jatkoimme Hotel Bulevardin uuden uutukaiseen baariin, Bar Komisariin. Nimi oli niin ihana ja osuva, että aivan pakko oli piipahtaa katsastamassa tämä paikka. Todella ihana, pieni baari, jossa A-oikeudet. Juuri sopivasti matkan varrella ihan mihin suuntaan tahansa ja juurikin sellainen viihtyisä kokoontumispaikka vaikkapa ennen ruokailua tai jälkeen ruokailun. Tai ihan miten vaan. Kannattaa piipahtaa ja varmastikaan ette ole nähneet yhtä hienoja lamppuja missään! Ja olut oli hyvää!
Olipas mukava ilta. Hangossa. Tammikuussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti