lauantai 14. helmikuuta 2015

Jännittävä päivä

Kertakaikkiaan! Kaikkeen sitä ihminen joutuu ja vapaaehtoisesti vielä! Kyllä muutaman kerran illan aikana huokaisimme, jännityksestä, kauhunsekaisesta odotuksesta!
South Point Gospel kuoro esiintyi, tai nauhoitus tehtiin, torstaina Tammisaaren kauniissa ja idyllisessä kivikirkossa, joka säikehti kilpaa lamppujen kanssa! Aivan ihana kirkko sekä sisältä että ulkopäinkin! Mutta niin, Yle 5 tekee ohjelmasarjaa musiikkijumalanpalveluksista eri kirkoissa ja tänään oli Tammisaaren kirkon vuoro ja sinnehän oli kutsuttu hankolainen gospelkuoro ja solistiksi Krista Katter, joka laulaa kuin enkeli! Joten voitte uskoa että ilmassa oli jännitystä, hermostunutta kikatusta ja laulujen sanojen kertausta. Ja ehkä jännittävintä tuossa oli että laulut oli pitänyt opetella ulkoa, joten mitään tukea ei papereista saanut (noh,  takarivin miehet taisivat välillä luntata mapeista). Mutta hyvin tuo taisi mennä. Kaikki muistivat sanat (no melkein!), kukaan ei pyörtynyt eikä saanut hermoheikkoa kohtausta!
Uskon, että jokainen huokaisi helpotuksesta kun viimeinen laulu oli purkissa, sillä olihan tuo jännittävä tapahtuma. Kirkkoväki täytti penkit, kameroita edesssä ja sivuilla, lamput hehkuivat kuumina ja lämmittivät suorastaan tuskanhien otsalle!
Aivan mahtavan upea kokemus, olen iloinen, että sain olla mukana tuossa televisioinnissa ja jännityksellä odotamme ohjelman esittämistä, muistaakseni päivämäärä on 19.4. Yle 5!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti