sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivää!

Mulla on sellainen ihana, raidallinen, viskoosinen, monessa pesussa haalistunut raidallinen yöpaita, jonka kaula-aukko on melkein navan kohdalla, hihat viipottavat maata, helma ulottuu varpaiden alle ja taskut roikkuvat polvien kohdalla. Aivan ihana siis toisin sanoen. Isännällä on sille toinen nimi. Seksintappaja. No tuo ihanuus päälläni lauantaiaamuna laiskasti Hesaria luin joka-aamuinen mustikkahillokaurapuuroannos edessäni kun isäntä ilmestyi ovenpieleen kitara kainalossaan ja lauloi mulle aamuserenadin (ihan normaalia meillä, no ei vaan, tää oli kyllä ensimmäinen kerta): Hyvää ystävänpäivää sinulle rakkain, hyvää ystävänpäivää toivotan.... ja kukkapuska roikkui kitaran kaulassa!
Iltapäivällä isäntä tarjosi vaaleanpunaista kuohuviiniä lasillisen ja käski lähteä tunnin kävelylle. Ja kun palasin niin illallinen oli valmis alkupaloineen, snapseineen ja kynttilöineen. Ruoka oli maistuvaa ja jälkiruoaksi viipaloin kaksi luomuomenaa! Meillä oli toisin sanoen oikein romanttinen ystävänpäivä!
Sainpas vielä illan päätteeksi paketin, johon isäntä oli kerjännyt kukkakaupasta ruskeata paperia, ja voitte olla varmoja ettei siitä paketista kuoriutunut uutta taskullista polvipituista yöpaitaa!




2 kommenttia: