tiistai 17. helmikuuta 2015

Kuvaamataidontunti

Tuli tässä yhtäkkiä mieleeni (tai oikeastaan näin vanhalla ei enää tuu mieleen yhtäkkiä mitään, pitää oikein tosissaan pinnistää, mutta sanotaan näin että oikein tosissani pinnistettyäni tuli yhtäkkiä mieleeni) koulutunti vanhassa Hyllin rakennuksessa tosi, tosi kauan sitten. Meillä oli kuvaamataidontunti ylhäällä vintillä (miksköhän me siellä vintillä olimme?) ja istuimme pöytien äärellä ja kuuntelimme (tai todennäköisesti emme kuunnelleet!) opettajaamme, jonka nimen olen unohtanut, ihmekös tuo, mutta iso mies oli, hieman pyyleväkin kauniisti ilmaistuna. Jotain paasasi lämpimikseen, kuten sanoin emme kuunnelleet vaan höpötimme omiamme, ja yhtäkkiä tuo muuten niin säyseä mies kimpaantuu ja ottaa mua käsivarresta kiinni ja raahaa ulos käytävälle.
Minut! Kiltin, hiljaisen, tottelevaisen, kuuliaisen pienen hiirulaisen, joka ei todellakaan häirinnyt ketään. Ne oli ne muut! Ja minä sain kärsiä kauhean traumaattisen rangaistuksen ja joutua ulos käytävälle ilman mitään syytä! Vieläkin kaihertaa tuo tapahtuma.
Mutta tuo vintti oli kyllä aika ovela, jännittävä paikka! Miksiköhän kuvaamataidon tunnit olivat siellä? Ja kukakohan oli tuo opettaja? (Olis kana kynittävänä!) Ja miksi en muista mitään!!??




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti