tiistai 10. maaliskuuta 2015

Hola Puerto Rico!

Taas yksi piste maailmankartalla valloitettu. Ei ehkä kaikkein mielenkiintoisin, kultturellein, ei historian havinaa eikä vanhoja upeita kirkkoja eikä museoita, joissa vierailla. Mutta hei! Siellä paistoi aurinko! Täydeltä terältä ja joka ikisenä päivänä saimme nauttia lämmöstä, joka sulatti raskaan raatajan huolet ja työn painon olkapäiltä, sai sielun sulamaan. Juuri sitä me kaikki tarvitsimme tähän saumaan!
Ensimmäisenä päivänä vain lötköttelimme altaalla ja pulahdimme kylmään veteen altaaseen kun siltä tuntui ja tietenkin... nautimme Sangriaa... kuten näette se oli valtavan hyvää! Kummastakaan kannullisesta en ehtinyt ottamaan kuvaa ennen kuin se hyväkäs jo oli loppu!


Eräänä kauniina päivänä, kun olimme korventaneet valkoista hipiäämme tarpeeksi, päätimme tehdä veneretken Moganiin, jota myös Kanariansaarten Venetsiaksi kutsutaan.


Todella ihana, pieni, pittoreski kaupunki täynnä purjeveneitä, kukkasia, ravintoloita, turisteja juuri niinkuin mekin toivomme oman kaupunkimme olevan keskikesällä sesonkiaikaan! Ja olihan siellä nyt pakko lounastaa ja löysimmekin mukavan tapaspaikan ja hyvän tapaksen, joka oli takuulla tuore!


Moganista löysimme myös sen kuuluisan veteen piirretyn viivan, voi senkin etsimisen lopettaa!


Kotimatkalla Moganista saimme nähdä jotain todella upeaa. Paljasta pintaa ja noh, oli nuo kalatkin aika näyttäviä!




Oli mukava päivä Moganissa, niinkuin kaikki muutkin päivät Puerto Ricossa. Bongasin ilokseni myös muutaman petolinnun, toinen vieraili parvekkeellammekin, pelästyi sitten terassirouvaa ja lensi läheiseen puuhun rauhoittumaan.



Jaa-a, kyllä matkailu avartaa ja mieltä virkistää ja vyötäröä kasvattaa. Mutta mukavaa oli, taas kerran!
Isäntä kyllästyi piikkisuoriin hiuksiini joten kampautinpas hiukseni sitten paikallisessa kampaamossa ja siitähän tuli ihan hieno! (Ja mulla on kyllä pyyhe peittona! Ja tuossa lasissa on vatsalääkettä tulevaa illallista sulattamaan)


Kiitos Puerto Rico ihanista aurinkoisista päivistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti