tiistai 2. joulukuuta 2014

Maalari maalaa

Sunnuntaina aloitettiin remontti uudessa, tulevassa liikkeessäni. Maalit, pensselit, sudit, suojapaperit, maalausteipit, porakoneet sun muut vehkeet ja vempeleet roudattiin paikalle ja urakka alkoi. Isäntä aloitti hajoitustekniikalla ja purki yhden seinärakennelmajämän. Minä aloitin ahkerana suojaamaan listoja paperilla ennen maalausurakkaa. Ja vips. Yhtäkkiä oli isäni oven takana maalaamaan kuulemma tulossa ja maalarin ammattini vaihtuikin siivoojaksi. Siellä ne molemmat miehet suti parin tunnin ajan ja puhdasta tuli. Se kävi yllättävän nopeasti. No ei nyt sentäs valmista.
Tänään sitten aamutuimaan jo menin paikalle aloittamaan ja isäni tuli taas maalaamaan ja hänen mennessä syömään poikani tuli jatkamaan. Huh huh kun on raskasta tämä remontoiminen.
Mutta paljon on vielä tekemättä. Monta listaa petsaamatta, monta hyllyä rakentamatta, puhumattakaan kaikista pienistä yksityiskohdista joita pitää hankkia ja tehdä ja suunnitella.
Mutta ennen joulua kyllä avaan, vaikkakin venyy varmasti pitkälle ensi viikkoon. Työtä tehdään päivät, illat ja ajatustyötä vielä myöhään yölle, mutta kyllä se siitä. Apujoukkoja on onneksi olemassa, siunatut ystävät ja sukulaiset!
Ja sittenhän jää vain enää jäljelle itse muutto. Hah, sehän on vasta ehkä kuudes muuttoni tässä kaupungissa ja joka kerran olen sanonut että tämä on viimeinen. Mutta nyt tarkoitan myös sitä. Joten rutiinilla menee.
Mukavaa, leppoisaa viikkoa teille kaikille muille!

 Ja Ps. tänään jopa maalasin 5 listaa, mutta asuni oli hieman arkisempi kuin tuon kaunottaren tuossa kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti