keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta

On ollut mieleniintoinen vuosi. Täynnä iloa, naurua, juhlia, häitä, ihania matkoja ystävien kanssa, tulevaisuuden suunnittelua, perheen kanssa vietettyjä hetkiä ja työtä. Työtä, jossa viihdyn ja johon on aivan ihana aamuisin mennä. Työtovereita, joista on vuosien mittaan tullut ystäviä ja joiden kanssa on hyvä aloittaa päivä aamukahvilla ja joiden kanssa voi jakaa ilot ja surut ja työn raskaat huolet ja nauraa räkättää puolikkaan pullan ja kahvikupin äärellä.
Vuosi on ollut myös työntäyteinen. Muutto uusiin tiloihin juuri ennen joulua aiheutti pienoisen stressinpoikasen, isäntä joutui muiden töidensä ohella rakentelemaan sitä sun tätä, poika ja koko suku ja ystävät joutuivat töihin. Mutta hyvin siitä selvisimme ja joulunkin ehdimme laittaa. Tosin joulupäivänä aurinkoryökäle paljasti pölypallerot piirongin pinnoilta, joten pieni arkinen aherrus oli paikallaan, mutta mitäpä tuosta.
Toivotankin teille kaikille, yhdessä ja erikseen, Hyvää Uutta Vuotta 2015. Toivottavasti siitä tulee iloinen ja onnellinen, elämäniloinen ja valoisa. Yrittäjänä toivon myös vilkasta liikehdintää Vuorikadulle ja kaikkiin ihanan Hankomme liikkeisiin. Jotta kaikki kauppiaat voisivat olla ja elää, ilman ahdistusta ja huolta huomisesta. Jotta meillä kaikilla olisi vastaisuudessakin ihana kauppakatumme pikkuisine kivijalkaliikkeineen.
Hyvät asiakkaat, perhe, ystävät ja sukulaiset! Kiitos tästä vuodesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti