maanantai 7. heinäkuuta 2014

7.7.1984


Nyt on 30-vuotissota loppu, sanoi isäntä. Ja väittää että meillä on 30-vuotishääpäivä tänään.
Loppu ja loppu, ei tullut tuota ajatelleeksi että jatkosota on lähellä, varsinkin jos tuo Fordi, joka on muuten ollut meillä kauemmin kuin mitä olemme olleet naimisissa, jatkaa ryppyilyään, eikä suostu valmistumaan ja käyttäytymään normaalin auton tavoin. No joka tapauksessa yksi sota on voitettu, tulkoon sitten mitä tulee.
30 vuotta sitten menimme naimisiin Regattalauantaina (silloin oli täällä Hangossa muuten vielä niin paljon ihmisiä ettei eteenpäin päässyt) Täktomin kappelissa. Sieltä meidät kuskattiin Lasse Ahlforsin autolla (merkinhän näette itsekin!) Husille jossa jatkoimme hääjuhlaa, aivan niinkuin nämä nuoret, joiden häissä lauantaina olimme.
Sinä vuonna oli muuten myös todella kalsea ja huono kesäkuu, muistelisin, koska olin kirjapainosta lomalla eikä paljon tarvinnut aurinkoa ottaa mutta ehtipähän leipoa häihin. Ja aivan niinkuin tänäkin vuonna  lauantaina oli aivan loistava aurinkosää ja Husin rantavesi kimmelsi meille nuorille rakastuneille. Juhlat olivat siihen aikaan budjettijuhlia, ei turhia kruusailtu eikä sen kummemmin höösätty koko häitä. Sen kuin vain mentiin naimisiin ja kutsuttiin juhliin ystäviä ja sukulaisia. Mutta mukavata oli, kuitenkin!

Pikkuisen vaan ihmetyttää, että keitä nuo kauniit, hoikat ja ah niin siloposkiset nuoret noissa hääkuvissa on!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti