sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Jaahas

Jaahas, sanon vaan! Ei olisi kannattanut ruveta lukemaan noita sisustusblogeja! Riesaa vaan laiskalle! Yhtäkkiä pitää laiskana sunnuntai-iltana ruveta vaatekaappia siivoamaan, siis vaatekaappia, siitähän tulee kahta kauheempi sotku kun niitä lajittelee - komeroon, kirppikselle, kaatikselle! Ja kai sen komeron nyt tietenkin voisi siirtää tuonne isompaan huoneeseen, siellä olisi enemmän tilaa, 2 ikkunaa ja ihan oikia nunnauunikin. No sitten pitää tietenkin siirtää sänky perässä, kun kerran vaatekomerokin muuttaa, täytyyhän niiden samassa tilassa asua. Ja siinä on jo ihan kamalasti työtä! Kamalasti! Ja kantajat pitää hankkia! Ja ne kaikki kaapit ja sohva ja kirjat pitää kantaa pois sieltä isosta huoneesta pikkuhuoneeseen ja ostaa uusia lamppuja ja ehkä mattokin. Ja verhot. Ja sälekaihtimet että pilkkopimeessä saa nukkua.
Hohhoijaa. Olin jo totutellut elämään joutilaisuuden kuplassa, mutta nyt siihen on tullut pieni särö, kirotut sisustajat! Ja nyt on sisustuksen siemen istutettu tuonne takaraivoon ja pelkään pahoin että paluuta ei enää ole, tuo komeron siivous oli vasta alkua.
Nyt menen kuitenkin nukkumaan ja toivon että yön aikana tämä kohtaus menee ohitse ja pääsen takaisin lötköttelyelämääni keittiön sohvalle!

Tässä vielä kuva tuosta kaapista joka ei tiedä missä sen paikka on! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti