sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Mainoksia, mainoksia

Tässä edellisviikolla sain kummallisen mainoksen, tai ei se nyt kummallinen ollut, hieman erikoinen vaan. Ja hienot postimerkit. Luulin aluksi että yrittivät kaupata postimerkkejä, mutta otin sitten kirjeen aamukahville ja kysyin jos joku muu oli saanut vastaavia. Eivät olleet ja sitten huomasimmekin, että yrittivät kaupata alusvaatteita. No joo. En osta!
Viime viikolla sitten sain uuden mainoksen. Avasin sen, koska postimerkit olivat hienoja kuten myös kirjekuori. Uteliaisuus heräsi, miten ne tällä kertaa yrittävät kauppiasta lähestyä.

There is a great surprice coming to you in a few days. Please be ready when we arrive at your door. We shall inform you closer to the actual date.
Jaahas, ajattelin. Nyt sieltä tulee joku mies kärrynsä kanssa ja näyttää pitsisiä ihanuuksia. Mutta en kyllä osta! Ja sitä paitsi sitten se tulee ja mun pitää englanniksi mongertaa sen kanssa.
Unohdin koko mainoksen, enkä muistanut edes aamukahvilla ottaa puheeksi.
Kaiken maailman juttuja!

Perjantaina kun tulin kotiin töistä huomasin syödessäni että voi ei, taas on tullut uusi mainos. Sisukkaita! Mutta sen verran utelias olin, että avasin tuon mainoksen.





Dear Seija Lindblom: Now please note that you will need to pack something for the following occasions: Casual, dinner, nightgown.
We will come to get you at your home address in a black limo on Saturday 2015-05.09 06.00 am
You can invite a friend for this occasion if you wish.

Paul Anderton
Lingerie Export

Mitä??? Sitten katsoin isäntää ja sanoin että tää taitaakin olla sun tekosiasi!! Ehkäpä, sanoi.

Ja niin me sitten lauantai aamuna aikaisin lähdettiin ystäviemme mustalla autolla kohti Helsinkiä ja Tallinnan laivaa. Sain ykskaks yllättäen vapaapäivän ja ihanan hauskan naurumatkan kera ystävien ja isännän.
Kiitos kaikille, jotka osallistuitte tähän huijaukseen!! Taas jaksaa pakertaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti