maanantai 25. toukokuuta 2015

Hups!

Mulla oli tänään vapaapäivä. Niinkuin isännälläkin. Lähdimmekin sitten aamusella huristelemaan suureen maailmaan, Helsinkiin asti, Ikean kautta. Siellä joimme halvat kahvit ja hotdogit (no, okei myönnetään... se soft icekin tuli syötyö vaikka olin päättänyt etten sorru). Veljen asioilla oltiin, joten eipä sieltä paljon mitään muuta mukaan tarttunut kuin nuo turhat kalorit.
Ja koska oli vapaapäivä niin pakkohan oli vähän töitäkin tehdä, eikö se näin mene, ainakin yrittäjällä. Joten käväisin myös ostoilla, pikkuisen jotain kivaa ensi vuoden kevääksi. Housuja, kapreja, neuleita, puseroita, pilkkuja, raitoja ja sen semmoista.
Ajattelin sitten samalla matkalla ostaa hieman mallikappaleita outletiin, ihan muutaman vaan, että sielläkin olisi houkuttimena keväisiä värejä ja uusia malleja. Ostinkin sitten kaikki mallikappaleet pois. Paitoja, neuleita, takkeja, leninkejä, puseroita, jakkuja. Kun halavalla sain, niinkuin Sulo Vilen asian aikoinaan viisaasti ilmaisi.
Joten toivotankin kaikki tutustumaan mallikappalevalikoimaan, jotka tietenkin ovat vain yhtä ja samaa kokoa, mutta mallista ja kankaasta riippuen sopivat 36-40 ehkäpä joku malli jopa 42 asti. Joten kipin kapin outletiin keskiviikkona katsomaan mitä kivaa se Seija sieltä maailmalta nappasi. Ja  huominen vapaapäivähän kuluu hinnoittelun merkeissä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti