keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Rintaliivit - naisen paras ystävä

Naiset ovat käyttäneet rintaliiveja vuosisadan alusta peittääkseen ja suojatakseen rintansa, kertoo Wikipedia.
Tuo vieressä oleva korsetti ei onneksemme enää kuulu valikoimiin. Tuollaista olisin mukava sovitella asiakkaille, kolina vaan kopista kuuluisi. Vasaralla vaan vähän notkoselän kohdalla pari kopausta niin hyvä tulee! Istuu takuulla - korsetti, ei asiakas!
Materiaaleja rintaliiveihin ja yleensäkin alusvaatteisiin kehitellään koko ajan paremmiksi ja paremmiksi ja nykyään jo saa seitinohuita alushousuja, alushameita, rintaliiveja. Invisible, katsokaas. Mitään ei saa näkyä. Ja täytyy kyllä sanoa että mukaviakin ovat.
Mutta rintaliivit - ne ovat asuteiden perusta, kaiken a ja o. Kunnolliset rintaliivit antavat ryhtiä vaatteelle kuin myös naiselle itselleen. Pahinta mitä voi tehdä on ostaa rintaliivit jostain marketin alelaarista, vähän-sinne-päin- periaatteella. Ei niitä kukaan kuitenkaan näe. Vähän liian pienet kupit tai liian suuri ympärys tekee niistä suoraan sanottuna aivan turhat.  Ei mitään virkaa! Ja kuten konsulenttini sanoo myös vaaralliset, varsinkin liian pienet, puristavat liivit. Joten kannattaa miettiä myös tässä asiassa omaa terveyttä, ryhtiä, niskakipuja ja ne välttääkseen ostaa kunnon rintaliivit, sopivat sellaiset, huolella kokeillut ja hyväksi todetut. Kerran se kirpaisee maksaa vähän enemmän kunnollisista, mutta todennäköisesti säästö tulee käyttöiän myötä. Ja niinkuin tämä samainen ihana konsulentti sanoo aika kovin sanoin että lapset ei ole ennenkään osanneet tehdä kunnon rintaliivejä! Niinpä.

Ja tällaisen figuurinhan me kaikki haluaisimme. Ja melkeinpä saammekin, nykyajan shape-alusvaatteilla. Ainakin melkein.

Ja sitäpaitsi, on se aika mukavaa juhliin lähtiessä laittaa kauniit alusvaatteet juhlapuvun alle, kyllä siitä tulee jo juhlan tuntua.
 Ja muistakaa kaikki ihanat naiset, aina peilin kautta ensin ihailemaan sitä hyvännäköistä peilikuvaa! Ja eikun menoksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti