maanantai 2. marraskuuta 2015

Halloween

Luurankoja, kummituksia, hautakiviä, noidanjalkoja! Puisia kylttejä, pussitettuja luita, styroxia, spraymaalia, muovipusseja, rantapalloja! Rullittain mustia jätesäkkejä. Aherrusta, väkerrystä, naurua, kikatusta, suunnittelua ja valtavaa innostusta vaati tuo tämän vuotinen Halloween ja sen suunnnittelu! Ahkerin väkertäjämme vietti iltansa ja keskiyöntunnit kummitusvauvoja solmiessa.

Tänä vuonna Vuorikadun yrittäjät innostuivat, ihan tosissaan. Ja aivan varmasti järjestelyt ja niiden suunnittelu oli meistä kauppiaista vaihtelevan virkistävää ja innolla odotimme perjantaita! Saimme kaikki ajallaan paikoilleen ja tuunasimme itsemme teemaan sopivaksi ja ilta voi alkaa!

Meidän ihana Zombie-katumme muuttui illan hämärässä kynttilälyhtyjen ja kaamosvalojen mereksi, pienten karkkia vaativien kummitusten ja noitien leikkikentäksi. Ihanaa! Paras kiitos meille tehdystä työstä oli nähdä iloisia, tyytyväisiä ihmisiä ja paljon hirveänkamalan pelottavia lapsukaisia! Todella onnistunut ilta.

Saimme myös uudet asukkaat kadullemme, luurankopariskunnan, Mr. ja Mrs. Bonesin, joiden etunimet olivat kadoksissa. Onneksi eräs nuori asiakkaamme löysi nimet ja palautimme ne tuolle tyylikkäälle pariskunnalle ja nyt meidän keskuudessamme, välillä ulkona välillä kellarissa, elää pariskunta nimeltään Esmeralda ja Ronald Bones! Huikean jännittävää! Tulette vielä tapaamaan heidät monta kertaa, ehkä myös naamioituneina! Joten kannattaa katsoa sillä silmällä!

Kiitos hyvät asiakkaat ihanasta illasta, oli ilo viettää se teidän kanssanne!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti