keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Karkkia, karkkia...

Olen pussittanut palleroita, neliöitä, suklaata, toffeeta. Punninnut riisisuklaata. Tikuttanut irtokarkkeja grillivarrastikkuihin, teipannut sellofaania ja nyörittänyt sukkalangalla. Etsinyt Pinterestistä malleja iltamyöhään. Hullun touhua, sanoisi joku. Aika hauskaa, sanon minä.

Katsokaas Halloweenin jälkeen tuleekin joulu. Tuli melkein takavasemmalta yllättäen, emme oikeinmelkein ehtineet juurikaan suunnitella etukäteen mitään sen kummempaa, kaikki energia meni tuohon Halloweenin kauhukatuun. Mutta yhtenä aamuna aamukaffeella nousimme ahdingosta ja emmäkeksimitään-syövereistä ja aloimme ideoida. Ja keksimme karkkikojun vanhanaikaisine karkkeineen, kauniisti pakattuine pusseineen ja koristeellisine vaunuineen. Noh, kaikkea emme ehdi  toteuttaa, kuten tuota koristeellista vaunua, mutta kunnon karkkikojun saamme kyllä aikaiseksi.
Yhdellä kauppiaalla on ollut iltapaja kotonaan ja siellä on syntynyt lumiukkoa, paukkukarkkeja ja monta sataa tikkaria on muuttanut muotoaan. Päiväsaikaan suklaat ovat saaneet hienot tötteröt ja kauniit rusetit. Muutama upea suklaarasiakin on myynnissä.

Joten, hyvät ystävät ja toivottavasti makeannälkäiset sellaiset, tulkaa toki lauantaina Vuorikadulle joulukadun avajaisiin ja tyydyttäkää makeannälkänne (sekä omanne, lapsenne, miehenne tai vaikka naapurinne) Tontun tyynyillä, Poron nenillä, Lumipalloilla, Polkakepeillä ja -tikuilla tai vaikkapa irtokarkkigrillivartailla. Kaikennäköistä ihanaa tarjolla, tulkaa nauttimaan ja hankkikaa leffakarkit illaksi!

Karkeilla ei ole tarkoitus tehdä voittoa, järjestämme kojun vain tunnelmaa luomaan ja koska se tuntui hauskalta idealta,  joten edullisia ovat nuo herkut.  Kolikoita taskuun ja herkuttelemaan, joulupukkia tapaamaan, kuuntelemaan kaunista laulua ja tapaamaan ystäviä!

Tervetuloa Joulukadun avajaisiin lauantaina 16.00-18.00, Vuorikadulle!

Ja kello kuusi jo perinteeksi muodostunut Andersin järjestämä ja yrittäjien maksama ilotulitus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti