keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Vapaapäiviä

Ensiksi sitä ottaa vapaata, muutaman päivän, tai siis muutamana päivänä muutaman tunnin. Olinpas vielä ajatellut ottavani keskiviikonkin kokonaan vapaaksi, mutta aina ei mene niinkuin sitä suunnittelee.

Kaksi iltapäiväää sentäs vietin kotona (hirveät suunnitelmat takataskussa, piti tehdä sitä sun tätä) hirvittävän kamalan räkätaudin kourissa. Mistä sekin lienee tupsahtanut. Onneksi ne iltapäivät olivat aurinkoa pullollaan niin saatoin sentäs potea ulkona lämpimässä hyvän kirjan ja lohdukekorvapuustin kera. Muuten olisikin ollut aika kurjaa.

Nyt on jo pöpö selätetty, luulisin, ainakin voi hengittää taas kunnolla ja tänään tämä kunnollinen työntekijä, joka sairastaa lomalla, kävi jo laulamassa, siis harjoittelemassa gospelia. Korvat lukossa ja ääni raakkuva kuin variksen, mutta mukana olin!

Tuosta gospelista! Harjoittelemme tällä hetkellä kevätkonserttia varten, Elvistä! Joten pistäkääpäs korvan taakse, sillä keväällä meillä on Elvis-konsertti. Toki sitä ennen on joulukonsertti, sitäkin kannattaa tulla kuuntelemaan.

Joten öitä immeiset! Sain Tiklin luettua, joten nyt on vuorossa kevyempää, varmaankin joku dekkarimurhamysteeri!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti