tiistai 8. syyskuuta 2015

Golf-kentällä!

Eilen tuli tutustuttua taas yhteen uuteen kulmaan Hangossa - Golf-kenttään! Siitä ohi on kyllä tullut pyöräiltyä - useinkin, mutta eipäs ole tullut perille asti mentyä. Sitä varmaan ajattelee, että kun ei kerran pelaa ei sinne kentällekään ole asiaa. Mutta sinnepäs voi kuka tahansa mennä kahvittelemaan, jäätelölle, oluelle. Todella upea kerhohuone siellä odottaa vieraitaan, pelaajia tai vain ihan tavallisia ohikulkijoita.

Mutta eilen liityin uudelleen Havsmarttoihin (mainitsin ystävälleni että voisihan sitä taas tulla mukaan ja hän sitten päättikin, että illalla tulet ja no, hyvä niin). Ja tällä kertaa oli tarkoitus tutustua Golfin saloihin, johon Leena meidät hienosti johdattikin tällä kauniilla, hyvinhoidetulla kentällä. Saimme jokainen korin palloja ja mailan ja eikun mailaa heiluttamaan. Hah, koko korillisen palloja heiluttelin menemään, välillä ruoho lensi pitemmälle kuin pallo, mutta hauskaa oli eikä tuntunut missään - paitsi tänään (oikein olan takaa kun sitä mailaa heilutteli niin kyllä kaikki käyttämättömät lihakset joutuivat suorituskykynsä äärirajoille ja tänään ne vähän valittavat).

Käykääpäs joskus tutustumassa tuohon kauniiseen paikkaan, jos ette vielä ole sinne asti eksyneet. Ties vaikka golfkärpänen iskee! Oli aivan kuin olisi ollut todella kaukana kaikesta, ihan uudessa maailmassa, oli kaikkien mielipide. Todella onnistunut ilta!

Kiitos Leena mukavasta ohjelmasta, oli todella hauskaa päästä kokeilemaan golfin peluuta!






Ja tiedättekö mikä oli parasta? Meidän ei tarvinnut kerätä noita huitomiamme palloja takaisin koreihin (näin jo sieluni silmin meidät koukkuselät kökkimässä tuolla nurmella, hämärän hiipiessä etsiskelisimme vielä viimeisiä palloja taskulampun valossa), vaan tämäkin hommeli on robotoitu. Onneksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti