perjantai 4. syyskuuta 2015

Huntersit



Voi kuulkaas! Jos nyt yhtäkkiä sadesäällä bongaatte vesilätäkössä loiskivat mustat kiiltävät, upeat, kuninkaalliset saappaat, niin valitettavasti täytyy teitä informoida että ei, se ei ole prinssi Charles vaimoineen, joka fotofestivaalia on tullut juhlistamaan Hankoon, vaan ihan vaan Ceian puotipuksu, joka siellä lätäkössä innoissaan loiskuttelee uusine kuninkaallisine saappaineen, jotka tuli hankittua ihan tästä meidän Vuorikadultamme, jota nyt varmastikin voidaan tituleerata kuninkaalliseksi kujaksi, vähintäänkin. Ja en yhtään pane pahaksi vaikka pienen kuninkaallisen niiauksen tai kumarruksen suoritatte, on ne nyt sentään sen arvoiset ne saappaat. Olenkin aina prinsessaksi halunnut, helpostihan tuo onnistui!
Vuorikatu on saanut uuden kauppiaan Tian, kauppansa Tian Veranta, Tian Kirjan vieressä. Ja sieltähän tämä puotipuksu ne ikkunasta bongasi ja kuohuviinilasillisen jälkeen itselleen osti. Niitä saa muuten ostaa ilman ennakoivaa kuohuviinilasillistakin. Vaikkapa huomenna, lauantaina. On pitkää, pätkää ja vielä pätkempää ja kaikki yhtä tyylikkäitä, kiiltäviä ja tietenkin, kuninkaallisia.
Nyt vain toivonkin, että tämä sadesää jatkuu, että voin niitä käyttää ja ihanat villasukat jalkaani sinne lämpimikseni laittaa. En sitten enää muuta käytäkään. Tulkoon siis sade.
Joten jos haluatte itsellenne kumisaappaat niin Tian Verantaan mars. Sieltä kyllä saa kaikenlaista muutakin ihanaa kotiin, mökille, verannalle. Vaikkapa villilampaiden talja takaan eteen lattialle tai keittiöpyyhkeitä, tyynyjä, lamppuja, teetä!
Toivotamme Tian Verannan tervetulleeksi iloiseen joukkoomme ja te, hyvät asiakkaat, käykääpä tutustumassa.



 Voiko uudet kumisaappaat tehdä ihmisen onnelliseksi!!??? No kuulkaas, kyllä! Ja sadesäällä se onni riemuksi muuttuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti