maanantai 27. lokakuuta 2014

Muuttoliike vallannut keskustan

Vai vielä että Alkon muutto saisi kaupungin ja kauppiaat apeuden valtaan. Katin kontit! Nythän ne vasta innostui, koko sakki. Suorastaan villiintyivät. Ja kaikki vain SIKSI että Alko muutti, no tai oikeastaan siksi että Nixu osti Alkon talon ja päätti muuttaa sinne kimpsuineen ja kampsuineen ja vielä laajentaakin valikoimaansa. Ja mikä parasta perustaa leipomon ja kahvilan. Superhienoa! Odotamme innolla!
No eihän se nyt tähän jäänyt, älkääs nyt luulkokaan. Yksi johtaa toiseen ja niinpä puoli Vuorikatua on nyt muuttotunnelmissa.
Ensiksikin Ceian alusvaate- ja vaatekauppa saa suuremmat ja avarammat tilat kadun toiselta puolen. Kyllä, Ulla-Dressin vanhalta paikalta. Hieman suurempi liikehuoneisto tuo kaivattua tilaa alusvaatteille, yöasuille ja uima-asuille. Ja tietenkin myös vaatteet saavat vähän enemmän tilaa ja ne tulevat paremmin esille. Myös varastotila on tervetullutta, sitä ei tähän asti ole ollut juuri nimeksikään. Joten innolla odotan uusia haasteita ja tiloja.
Mutta ei tässä vielä kaikki. Outlet on ja pysyy, mutta muuttaa tietenkin sekin. Muuten elämä olisi liian helppoa. Ja muuttaa Ceian vanhoihin tiloihin, tien toiselle puolelle. No mitäs sitten outletin tilalle, kysytte. Ei huolta. Lelukauppa muuttaa outletin tiloihin, eli entiseen Kirjapainon konttoriin saaden täten hieman suuremmat tilat kasvavalle valikoimalle ja askarteluosastolle. Aivan mahtavaa. Ja muistakaahan, että Hangossa on erittäin harvinaista kyllä, oma lelukauppa. Se ei ole itsestäänselvyys ja sitä pitää vaalia ja vaaliminen tapahtuu parhaiten esimerkiksi näin joulun alla ostamalla lasten joululahjat ja askartelutarvikkeet omasta kaupungista ja omasta lelukaupastanne.  Rakastan lelukauppoja, kuten varmasti arvasitte!
Vieläkin muuttoliike jatkuu, Mixanna muuttaa samassa talossa hieman pienempään, mutta ei suinkaan huonompaan tilaan. Joten Vuorikadun molemmissa päissä tapahtuu muutoksia. Mikä on vaan positiivista, pysyvät myyjät sekä asiakkaat virkeinä.
Niin että mitäs nyt sanotte!!??
Ja Ps. Olettehan jo kuulleet, että Hankoon tulee lankakauppa!!




3 kommenttia: