tiistai 14. lokakuuta 2014

Alkomahoolilaitos

Jokos kauppa on laantunut? No näkyykös se Alkon muutto jo teillä? Onko teillä siellä mitään elämää, siellä Vuorikadulla? Monta kertaa päivässä kuulee nuo samat kysymykset. Vaikuttaako se teihin mitenkään?
No kuulkaas, en tuota tiedä. Sen vaan tiedän, että harva se ihminen tuli vaatekauppaan pullot kilisten ja kolisten, rintaliivejä kokeilemaan, villahousuja ostamaan. En muista ikinä kenenkään sanoneen, että tulinpas nyt samalla matkalla katsastamaan vaatekaupan valikoiman kun kerran Alkoon piti viikonlopun juomat käydä hamstraamassa, kylläpäs nuo viinipullot, Koskenkorva ja oluet painavatkin.
Ei, ei  kyllä asia on ollut päinvastoin. Tullessaan kaupungille moni on samalla käynyt Alkossa. Tai sitten sinne tullaan varta vasten autolla ja lastataan ja ajetaan kotiin. En voi millään uskoa, että Vuorikatu kuolisi Alkon muuton takia. Aikamoisia juoppoja koko Hanko pullollaan, siinä tapauksessa. Meinaan vaan ettei se varmaankaan suurimmalle osalle ihmisistä ole se elämän tärkein kauppa, elämän tärkein asia, se, missä tuo kirkaspullolaitos sijaitsee. Nyt saa ruoat samalla kertaa. Ja kaupungille tullessaan voi keskittyä liikkeidemme antiin. Ihan niin kuin ennenkin.
Ja sitä paitsi, nythän kaupungilla tapahtuu ja uutta ilmettä tulee tuohon tylsään Alkon vanhaan taloonkin. Varmasti siitä tulee upea, ainakin sisältäpäin. Herra Nixu osaa tuon asian. Innolla odotan mitä se tuo tullessaan, minkälainen ihmisvirta tulee katsastamaan sitä ja samalla Vuorikadun tapahtumia, muuttoja ja uusia tuulia.
Ei muuta kuin sankoin joukoin tallustamaan Vuorikadun mukulakivetystä, se kestää ja sitä paitsi meillä on ihan hirveästi mukavia tapahtumia, niin aikuisille kuin lapsillekin. Tällä viikollakin monta. Joten Tervetuloa, hyvät hankolaiset!


2 kommenttia:

  1. oi kun olen samaa mieltä! Odotan innolla sitä Nixun leipomo/kahvila/vaatenkauppayhdistelmää...

    VastaaPoista
  2. Sä sit osaat sen pukea sanoiksi :)

    VastaaPoista