maanantai 15. syyskuuta 2014

Kannesta kanteen


Siinä ne nyt on. Elämäni ajatukset. Aivot tyhjennettyinä. Kannesta kanteen kirjoitin kahden viikon ajan ja tyhjensin mieltäni ja ajatuksiani joka päivä noin puolen tunnin ajan. Ja voin kertoa ettei ole nykyajan ihminen tehty kynänvarren jatkeeksi. Käsi kramppasi ja niska voivotteli, mutta sitkeästi jaksoin jatkaa. Ja siinä nyt on sitten lapsille perinnöksi mamman ajatukset ja voivotukset ja haihattelut. Muuta ne ei sitten saakaan.
Osallistuin Kirjoitushaasteeseen, jossa joka päivä kahden viikon ajan annettiin suuntaa antavia kysymyksiä, joihin sitten sai vastata tai olla vastaamatta ja kirjoittaa mitä mieleen tuli. Tuliko minusta sitten onnellisempi, seesteisempi, iloisempi, positiivisempi, tiedä häntä, se jää nähtäväksi. Mutta joka tapauksessa oli mielenkiintoinen kaksiviikkoinen ja olen iloinen että lähdin mukaan tuohon haasteeseen.

3 kommenttia:

  1. Hei, kerro lisää, mikä Kirjoitushaaste? Kuulostaa hauskalta!

    VastaaPoista
  2. Campwiren intuitiivisen kirjoittamisen ''kurssi'', kaksiviikkoinen (facesta nappasin). Loppui tällä viikolla mutta toki mulla on ne kysymykset tallella jos kiinnostaa niin voin niitä printtailla.

    VastaaPoista