tiistai 16. syyskuuta 2014

Davos

Kevään korvilla muutamat meidän ystävistä suuressa viisaudessaan päättivät että mepäs lähdemme syksyllä Sveitsiin. Yhden ystävämme työtoveri on Davosista kotoisin ja olisi halukas oppaaksi vuorille. Ja kaikki me kuusi muuta siihen että mennään nyt sitten vaan. Samapa tuo. Ajattelivat sitten yhdistää tähän patikointimatkaan muutaman lauluesityksen joten vuorilla kiipeilyn lisäksi tarkoitus on laulaa jossain kapakassa snapsilauluja ja Mona ja Rofa pitävät myös minikonsertin jossain hmm... toisessa paikassa. Katsokaas kuinka hyvin tämä tyttö kuuntelee ja muistaa kuulemansa! Mukana vaan seuraan, mitään en tiedä - ja sitä paitsi koko kevään sanoin kaikille että lähdemme Itävaltaan, kunnes ystävälliset ystäväni korjasivat että he muut kyllä lähtevät  Sveitsiin. No mutta joka tapauksessa, huomenna on tuo lähtöpäivä ja koko konkkaronkka (4 pariskuntaa) sulloutuu autoon ja aloittaa jodlausharjoituksen kuohuviinin kera ja jatkaa harjoituksia muutaman tunnin lennolla Davosiin, joka tulee olemaan kotimme muutaman neljän päivän ajan.
Tarkoituksena on siis vaeltaa vuorilla, kera oppaan. Me kaksi jalkapuolta, ystäväni ja minä, kävelemme ja vaeltelemme tasan tarkkaan niin pitkälle kuin jaksamme ja lopun matkaa vaellamme hissillä ylöspäin kohti lähintä oluttupaa, jossa sitten odottelemme muita tulevaksi. Ikinä en ole Sveitsissä käynyt, kylläkin siitä aina haaveillut (tai oikeastaan Itävallasta, Sound of Music, nääs), mutta nyt tuostakin haaveesta tulee totta ja toivottavasti ylihuomenna saan näytettäväksenne huikeita kuvia vuorilta, kylästä, komeista vuohenkasvattajista työssään rinteillä (ainakin Heidissä oli sellaisia!).
Ja nyt hihat heilumaan ja tekemään rakastamaani työtä - pakkaamista! Jos automaattipakkaajan joku keksisi, niin ostaisin heti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti