torstai 27. helmikuuta 2014

Matkalaukku

Haluaisin uuden matkalaukun. Modernin, kauniin ja tuollaisen ihanan, jota vain sormella vähän tökkäsee niin se menee minne haluat kevyesti liukuen. Melkein ajatuksenvoimalla.
Ihan varmasti vaatteet pysyisivät siloisempina, värit kirkkaampina ja ne näyttäisivät jopa päälläni paremmilta jos ne saisi kauniisti silitellä tuollaisen sisälle. Yksi kerrallaan, harkiten siisteihin pinoihin pinoten ja sitten sisällön kauneudesta nauttien. 

MUTTA

Totuus on karvas, suorastaan oranssinpunainen. Vanha, kulunut, Lissun Laukkukaupasta aikoinaan ostettu Samsonite. Toki hyvin palvellut, ehjäkin. Mutta voi voi. Siihen se ilo loppuikin. Siinäpähän raahaat, käsi takakenossa nostat ja vedät ja toivot ettei laukku kellahda liian kovassa vauhdissa. Niinkuin nyt juoksemaan pystyisin. Mutta kuitenkin. Ja sitäpaitsi vaatteet menee ihan ruttuun ja sikinsokin sen sisällä kun ne sinne illalla heittelee. Eikä bikinitkään näytä päälläni hyvältä. Se on aivan varmasti tuon vanhan matkalaukun vika!
Ainoa hyvä puoli tuossa vanhuksessa on että heti sen löytää ja omakseen tunnistaa. Missä vain. En ole vielä kenelläkään tuollaista nähnyt. Tuo on varmasti ollut prototyyppi, joka Hankoon halvalla myytiin. Ja sitä paitsi kukaan, ei sitten kukaan, tuota varastamaan lähde. Tai jos vahingossa joku sen nukuksissaan ottaa niin varmasti äkkiä palauttaa.
Joten tänäkin vuonna vielä tuo hyvin palvellut laukkuvanhus mukaan lähtee ja taas yhtä matkaa rikkaampana kotio palaa!


1 kommentti:

  1. Meillä saman värinen, modernimpi versio tuosta oranssista laukausta. Palvellut jo muutaman reissun, hyvin löytyi Krabin kentältä :-)

    VastaaPoista