lauantai 9. elokuuta 2014

Isien pyöränjäljillä

Tammisaaressa käytiin tänä aamuna. Isien pyöränjäljillä tapahtumassa, jonne isäntäkin Fordinsa parkkeerasi monien muiden vanhojen autojen sekasn!. Tapahtuma järjestettiin heti sillan jälkeen vanhojen makasiinien luona, tai mitä nyt lienevät olleenkaan nuo ihastuttavat vanhat rakennukset ja tunnelmallinen miljöö. Jotka kuulemma uhattuna on, kertoivat ystävämme tammisaarelaiset, moneltakin taholta, suunnittelevat  isoa kauppakeskusta tuohon paikalle, asuntoja, mitä lie, kertoivat harmissaan. Rikkaille asuntoja, puhisivat. Niinpä niin, muutama ihminen vallanhimossaan voi tuhota kokonaisen kaupunginosan. Sitten vain nakellaan niskojaan, kun ne suuren uutukaisen kauppakeskuksen kaupat kuolevat, sitä ennen vaikeuttaen jo olemassa olevien keskustan kauppojen tuskaista hengittelyä. Hohhoijaa, sanonpahan vaan. Mutta joku ihana vallanpäättäjän sukulainen saa varmasti mukavan asunnon tuosta uudesta, rannan läheisyydessä sijaitsevasta asuntoalueesta. Näinhän se menee! No enpä tuosta asiasta sen kummemmin tiedä, joten palaanpa varsinaiseen aiheeseen eli autoihin, joista tiedänkin vallan hirmuisesti.
No joka tapsuksessa piti kertoman ja kuvankin ajattelin laittaa isännän ensimmäisestä projektista, bmw, joka yllättäen näyttelystä löytyi... valmistuneena! Isäntä alkoi tuota autoa hitsailemaan siinä 14 vuoden korvilla ja keskenhän se jäi. Mutta onneksi joku sitä jatkoi ja tässähän historiallinen kuva projektin aloittaneesta ja sen loppuun vieneestä.





Nuo kaksi viimeistä kuvaa ovatkin sitten mielestäni näyttelyn parhaasta vanhasta autosta, kyllä tuollakin kelpaisi körötellä!
Ja p.s. jos hirveästi kirjoitusvirheitä ja ajatuskummallisuuksia niin vika ei suinkaan ole juodun konjamiinin vaan tämän tabletin jota tällainen taitava 10-sormijärjestelmän taitava entinen latoja JOUTUU yhdellä sormella näppäilemään.
Hyvää yöyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti