sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Mitähän sitä pakkais...

Huomenna olisi tarkoitus aloitta miniloma, tai oikeastaan midiloma. Ja koska rakastan pakkaamista, pysynkin visusti tässä koneella.
Mutta mitä ihmettä sitä pakkais, kun noista ilmoista ei tiedä huomista pidemmälle.
Untuvatakki ja villasukat, tietenkin, kylmiä ilmoja ja mahdollisia tuulipäiviä varten. Ei ne nyt varmaan pakkasta sentään ole luvanneet!? Hellehame ja toppeja, aurinkolasit ja voidetta, sillä uskon vakaasti että se Saharan helle saavuttaa Suomen juuri kun lomani alkaa tai ainakin muutaman päivän viiveellä. Kirjoja, paljon kirjoja. Tiklistä olen ehtinyt lukea vain alun, joten voi olla että riittänee tuo tiiliskivi matkaevääksi. (Mutta varmuuden vuoksi muutama dekkari). Sukkapuikot ajattelin isännän kauhistukseksi ottaa mukaan (pieni innostus on taas virinnyt) ja saatanpa pitää matkan aikana pienen sukkakoulun.
Pakkaan mukaan myös kevyttä kesämieltä, unohdan työn ja kiireet, kotiaskareet ja kaikenmaailman maalliset huolet ja odotan hiljaista matkantekoa ystäviemme purjeveneellä, vienoa tuulen tuiverrusta purjeissa ja laiskaa köllättelyä kannella ja yhdessäoloa hyvässä seurassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti