keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Hanko Sushi

Tänään ykskaks yllättäen sain kauppaani pohojalaisia vieraita (siis från Pojo) ja houkuttelivat tämän työn raatajan (tänään ei kyllä tarvinnut raataa, niin hiljaista ja rauhallista oli) syömään kanssaan Hanko Sushiin. Ja minäpä läksin, ei tarvinnut kahta kertaa pyytää. Ensimmäistä kertaa! Taidan olla  oikea kunnon laiskansaamaton kaupunkilainen, ensin koko pitkän syksyn, talven, kevään odotan kesää tulevaksi, että pääsisin ulos syömään, kiertelemään paikkoja, baareja, tapahtumia. Ja mitä sitten teenkään?  Olla möllötän kotosalla, tutun tvn edessä tai noukin viimeisiä ja niitä harvanlaisia  auringonsäteitä pihalla töistä tultuani. Joka vuosi sama juttu. Syksy tulee ennen kuin olen ehtinyt edes aloittaa sitä ruokapaikkoihintutustumiskierrostaan ja ehdin käydä vain niissä muutenkin jo tutuiksi tulleissa!
Mutta tänään läksin, eikä kaduta yhtään. Oli todella hyvää ja puupuikkojen kanssa syöminenkin sujui, no jotenkuten. Jälkiruokaa tietenkin halusimme. Joten neuvoivat meidät surffibaarin puolelle, siellä kun on kuulemma Hangon parhaat jäätelöannokset. Ja mitenkäs tämä sopikaan minulle, taas hampaan (puolikkaan) poistattaneena (juu Mona, älä pelkää mulla on vielä muutama hammas jäljellä kun seuraavan kerran nähdään!) kylmä ruoka ja jäätelö sopivat vallan paremmin kuin hyvin.
Ja niin hyvää oli tuo jäätelökin (muuten ihanat purkit!) ettenpäs tullut kuvanneeksi. En ruokaa, en jäätelöä. Saatte tyytyä meidän pihan kukkivaan pensaaseen! Se on muuten tällä hetkellä tosi kaunis!
Ihanaa Sofia, Anna ja Micka kun kävitte ja nappasitte mut mukaanne, tulipahan taas Hanko tutummaksi!










3 kommenttia:

  1. noh, en ole vielä minäkään ehtinyt tutustua Sushiin enkä surffibaariinkaan...

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä tutustua molempiin... ja kiitettävästi oli laktoositonta jäätelöäkin!

    VastaaPoista
  3. siis, Seija, kävin tänään - molemmissa!

    VastaaPoista