keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

MakanaHangon uusin ravintolatuttavuus - Makana, sopivasti Origon kupeessa iso terassi ilta-auringon puolella. Loistavaa!


Ja jos töistä tullessa väsyttää niin voipi lötkötellen viettää hetkosen baaritiskin läheisyydessä ruokaa ja juomia odotellessa. Tai muuten vain haaveilla kesästä! Kun ihanat aromit tunkeutuvat nenään ja herättävät horroksesta niin on parasta kipittää kavereiden luo pöytään - muuten ne syö kaikki!


Baaritiskiltä voit myös tilata ihanan raikkaita drinkkejä, joko terästettynä tai alkoholittomina. Maisteltiin muutamia (no teräst.... alkoholittominapa tietenkin!) ja itse asiassa kaikki olivat todella raikkaita, inkivääriä sisältävä oli tietenkin mielestäni paras (se terveysvaikutus, nääs!).


Alkuun söimme riisipaperirullia, joita dippasimme mausteiseen kastikkeeseen. Ja juunej, älkää kysykö nimiä. Saatte ihan itse mennä testailemaan näitä ihania makuja ja kurkistella ne nimet listasta!


Saimme pöytään useita erilaisia annoksia, joista noukimme omille pienille lautasillemme valikoiman Makanan herkkuja. Ja voi pojat, olipas hyvää. Ihania, raikkaita makuja. Ja arvatkaas kuka mukersi puikoilla, tuosta noin vaan! Ja sitäpaitsi puikoilla syömisessä on se hyvä puoli että vatsakin kerkiää mukaan ja sitä syö sujuvan hitaasti nautiskellen koko aterian. Välillä kostutettiin huulia kuivalla valkoviinillä, jota ei monesta ravintolasta Suomessa edes saa, saatikka sitten Alkosta laisinkaan. Ja nimihän oli (nyt on pakko käydä lunttaamassa Kirjatoukka ja herra Kameran sivuilta!) Wah, Jacob´s Creek, joka tietenkin sopi ruokiin loistavasti! Mmmm...
Ja tiedättekö mikä toinenkin hyvä puoli puikoilla syömisessä on? No tietenkin, jaksaa syödä jälkiruokaa...


Todella raikkaita ja kauniita jälkiruokia, uskalsin maistaa jopa suurta inhokkiani kookosta kookospannacotan muodossa. Ja hyvänen aika, jopa se oli todella hyvää. Mutta tokikin valitsisin itselleni tuon oikeassa laidassa olevan hedelmäsorbettijälkiruoan. Oli todella jännittävän makuinen.

Ja nyt vain haaveilen seuraavasta kerrasta ja mietin jo valmiiksi mitä sitten tilaan KUN ISÄNTÄ vie minut Makanaan hääpäivänämme 7.7. Ymmärsiköhän tuo yskän?

Eipä mulla muuta, hyvät ystävät, eikun syömään ja Makanaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti