keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Iloista vappua!

Voittekste kuvitella! Vielä muutama kuukausi sitten sanoin jollekin, etten ikinä enää aio tehdä puutarhassa mitään, en ehdi, en jaksa, en viitsi. Antaa rikkaruohojen rehottaa ja vallata maan ja kallion! Ja mitä sitten hetikään tein. Rupesin tietenkin haravoimaan, kitkemään (no en nyt sentäs kauheasti, mutta kuitenkin), suunnittelemaan uusia kukkaistutuksia ja olen jopa saanut jo kukkia laitettua ruukkuihin terassille. Hei miettikää ja nyt on vasta vappu. Ennen olen ostanut ne viimeiset puolikuivat kukkaset joita joku myyjä on vielä kehdannut myydä. Ostin tänään jopa muutaman kukkasipulin. En tiedä mitä ne oli, mutta kauniin näköisiä kukkasia niistä sitten joskus tulee, jos saan ne maahan asti! Huikeeta!
No siis, huomenna tulevat vieraat munkkeinensa ja kuohuviineinensä ja mulla on kalliolla ja grillimajassa kaikki valmista. Aurinkokin on lupautunut esille huomiseksi, joten sekin puoli on hoidossa.
Joten iloista vappua teille kaikille, olkoon se lämmin ja aurinkoinen, simainen ja tippaleipäinen!


Tänään menin kukkakauppaan Vuorikadulle ja iskin tiskiin pienen määrän rahaa (koska halusin pienen kimpun ja mulla oli vaan pieni määrä rahaa). Ja kukkakauppias se kysäisi että no minkäs värisiä? Yllätä mut, sanoin ja lähdin. Pienen hetken kuluttua sain kukkapaketin ja sisältä paljastui tuon värinen ihana kimppu. Kyllä Hellu osaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti