sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Tahtoo

Mullahan on kätevä nikkarimies, kuten varmaan jo tiedättekin. Mutta nythän se vaan sitä autoaan kiillottelee ja uudelleen rakentelee ja väsää ja pukertaa. Ja jossei sitä, niin sitten se suunnittelee mukamas lapsenlapselle autoa (koska olen kieltänyt uuden autoprojektin käynnistymisen, niin keksipä moisen sivujuonen), joten, tullaksemme asiaan, ajattelin että sille tarttis saada joku KUNNON projekti, joka myös ehkä hieman vaimonkin silmää hivelisi (no okei okei, on se autokin hieno).
Ja kas kummaa löysin kuin löysinkin tuollaisen ihanan, pienen, vaatimattoman pihamökin. Tuollaisen se vois mulle juhannuslahjaksi rakentaa. Eihän oo liikaa pyydetty, eihän? Tuo olisi kyllä aika ihana pihalla aurinkoisella paikalla. Siellä sitten vaan lötköttelisin kaiket päivät ja joisin samppakaljaa. Tai vaikka vaan haaveisilin. Se multa luonnistuu.
Mitäs sanotte? Aika kauan ehkä kestäisi kasvattaa noin upea puutarha, mutta pienemmälläkin mullankaivuulla saisi varmasti jotain aikaan!

Mutta löysin varasuunnitelmaksi toisen, hieman yksinkertaisemman mallin, että jos nyt ei juuri tuota valkoista pitsiunelmaa, niin vois se nyt edes tällaisen väkertää!


Itse asiassa toi on oikeastikin aika hauska ja sopisi meidän pihalla kuin nakutettu. Mut parasta ensin näyttää toi vaikea malli, niin tää alempi, helpompi malli ei enää tunnu miltään. Jee, kyllä mä oon sentäs fiksu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti