perjantai 29. tammikuuta 2016

Pinterestin ihanankamalan koukuttava maailma

Voi, voi kuulkaas! Pinterest on paha - mutta toisaalta niin ihana. Sieltä löytyy koko maailma. Sisustus, keittiönkaapit, vessanpöntöt, lasten keinun teko-ohjeet, pöllöpurkit ja kaikenmaailman askartelut ja paperit ja kirjat ja.... ja sinne menee ihmisen se vähäinenkin vapaa-aika. Se vapaa-aika, jolloin voisi harrastaa ja tehdä niitä sieltä löytämiään uusia harrastuksia. Onko tuossa nyt mitään järkeä?

Ensin löysin - ihan vahingossa - skräppäilyn. No niin siitähän jo kerroinkin. Etsiskelin uusia ja uusia tapoja koristella, printattavia papereita, uusia tekniikoita ja katselin videoita (menee samalla englanninkielen kuuntelutuntina!). Yhtäkkiä huomasin, klikkailtuani niitä linkkejä sinne sun tänne, olevani jo aivan toisenlaisessa, uudessa harrastuksessa, askartelussa, miksi sitä nyt sitten kutsutaankaan.

Yhtäkkiä katselin kirjojen koristelua, vanhentamista, kellastamista. Vanhojen kirjojen muuttamista toisenlaiseen muotoon, toisenlaiseen käyttötarkoitukseen. Ja olin aivan myyty. Tietenkin. Koska rakastan kirjoja. Sellaisinaankin. En innostunut niinkään kirjojen sivujen vääntämisestä ja kääntämisestä erilaisiin muotoihin, koska ne ovat vain koristeita - luulisin. Mutta kirjojen muuttaminen matkapäiväkirjaksi, leikekirjaksi, albumiksi - voih, olisi ihan pakko päästä kokeilemaan!

Nyt ei puutukaan enää kuin se aika. Suurin osa menee töissä ja ne loppuillat menee - hmmm... pinterestissä. Joten voi olla ettei niitä upeita vanhoja kirjoja uusissa olomuodoissaan ja kauniita, kauniita albumeita made by Seija ikinä nähdä päivän valossa.

Mutta haaveilu kannattaa aina - vai oliko se lukeminen! Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti