perjantai 25. joulukuuta 2015

Aurinko armas

 Häikäisevän kirkas auringonvalo sai silmämme sikkuraan ja tuhannet aurinkotähdet vilisivät silmissämme kun aamupyöräilylenkillä käännyimme Täktomin raitille. Oli pakko suojata silmiään sillä niin kirkas ja niin alhaalla oli tuo kauan kadoksissa ollut ja kaivattu mollukka. Mutta niin ihana. Niinkuin tuulikin, joka oli, jos ei nyt myrskylukemissa, niin melkein!

Vastatuulessa, siskoni ja minä, pinnistelimme eteenpäin rääkäten kakun ja kinkun kyllästämiä pikkupullerovartaloitamme ja nautimme täysin siemauksin upeasta kevätkesäsyksytalvisäästä, joka sai ilon läikähtämään ja näkemään kuinka kaunista voi olla ilman luntakin.

Bellevuen rantabulevardilla tuuli sai täyden vallan ja mahdin ja puuskutti laineet kunnon pärskeiksi, jotka humisivat rantahiekkaan ja kimalsivat kuin timantit. Kaikki kasvit, joka ikinen pieni kukanlehti, hiekkka - kaikki loistivat auringonvalossa - ja rantatien varressa olevat huvilat saivat taianomaisen hohteen, kun aurinko matalalla loistaen väritti ne kullanvärisiksi. Koko ranta oli täynnä lenkkeilijöitä, koiranulkoiluttajia - ruuhkaksi asti. Mikä ihana, ihana aamu!

Toivotankin teille kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista, ihanaa Uutta Vuotta! Toteutukoon kaikki unelmanne ja olkoon ensi vuosi iloa täynnä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti