torstai 22. lokakuuta 2015

Monsteri-ilta

Iltojen hämärtyessä noidat lähtevät liikkeelle napaten matkaansa kaikenmaailman monsterit, luurangot, puolipäiset, lepakot, kummitukset ja vanhat luut. 30.10. (17-19) on kaikenmaailman yöotusten kokoontumispäivä ja tänä vuonna päättivät yhteistuumin tulla Vuorikadulle, Hankoon. Mikä kunnia!

Ja heidän kummallista ulkonäköään ja vaatetustaan kunnioittaen olemme päättäneet myös täällä liikkeissä pukeutua kummallisen kauniisiin asuihin, kammata tukkaa vähän sikkuraan ja laittaa kunnon pakkelit naamalle. Ties vaikka jonkun meistä nappaisivat mukaansa lopullisesti (kannattaa siis tulla myös seuraavana maanantaina tarkistamaan ovatko kaikki kauppiaat paikalla ja normaalin oloisina).

Noidat syövät mustia, väkeviä, suolaisenmakeita karamelleja. Se on suorastaan niiden polttoainetta. Joten lepytelläksemme näitä suloisenpelottavia kummajaisia olemme pussittaneet monen monta kiloa karamellejä, joita jaamme näille tulokkaille ja myös pienen pienille noita-apulaisille, joita odotamme myös saapuvaksi Vuorikadulle sankoin joukoin kurkistelemaan jokaiseen aukiolevaan kauppaan ja vaatimaan osaansa noista herkuista.

Pienille noita-apulaisille on myös ohjelmaa kaiken katsottavan lisäksi. Viimevuotinen aarrejahti oli lasten mieleen, joten tänäkin vuonna saa jahdata aarteita ja jokainen on voittaja ja saa tietenkin pienen palkinnon.

Isommille noidille ja tavisihmisille on paljon katsottavaa ja kahvikojunkin jokin noitajärjestö on luvannut kadulle pystyttää. Voit vaikka nauttia kupillisen kuumaa yhdessä luurankopariskunnan kanssa penkillä ja turista menneistä ja tulevista.

Tulkaa sankoin joukoin Vuorikadulle katsomaan mitä noidat tuovat tullessaan ja pistäytykää rohkeasti jokaisessa liikkeessä. Asianmukainen pukeutuminen on tietenkin sallittua. Hullutelkaa, niin isot kuin pienet!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti