perjantai 5. elokuuta 2016

Park

Käytiin viime torstaina työkaveriporukassa Parkissa grilli-illassa. Kokopäiväsateen jälkeen ilma oli suhtkoht tyyni ja aivan ihanasti aurinko pilkotteli puiden takaa ja sai silmät siristämään. Grillimestarit olivat panneet parastaan ja ihana lihan, makkaroiden ja kasvisten tuoksu sai nälkähermot värisemään. Ja tupa, jos niin voi sanoa ulkoilmaruokailusta, oli tupasen täynnä ja grillijono nälkäisiä vieraita pitkänään. Ja tietenkin ruoka oli hyvää, niinkuin aina.

Ruokailun päätteeksi soitti hankolaisbändi Hangish irlantilaista musiikkia. Ah! Aivan ihanaa (niin, olenhan jo kertonut, että olen joskus edellisessä elämässä asunut Irlannissa?). Ja miksiköhän en ole aikaisemmin saanut aikaiseksi mennä kuuntelemaan tätä ihanaa hankolaisbändiä, kysynpähän vaan!

No joka tapauksessa, ajattelin vain muistuttaa teitä hyvät, rakkaat kaupunkimme asukkaat siitä, miten mutkaton paikka Park on. Astut vain portista sisään ja monta kertaa viikossa saat nauttia ilmaisesta musiikista. Bändejä, laulajia, trubaduureja, soittajia. Ajatelkaas!

Olimme nimittäin muutama vuosi sitten elokuun alussa isännän kanssa Saaremaalla ja sen jälkeen menimme Porvooseen, eikä kummassakaan kaupungissa ollut musiikkia, ei trubaduureja, ei soittoa, ei minkäänlaista laulunluritusta. Hyvä kun joku baari oli edes auki! Ja nyt en tarkoita hirveän metelipitoista musiikkia, välttämättä, vaan musisointia yleensä muodossa missä hyvänsä. Mutta Hangossa saamme nauttia tällaisista illoista koko kesän aivan tuonne elokuun loppuun saakka.  Monessakin paikassa.

On tämä aika vekkuli paikka, tämä Hanko, vai mitä?


Kuvan nappasin Parkin facebook-sivuilta!

Ja muuten, vielä on kesää jäljellä ja vielä on Park grilli-iltoja jäljellä. Menkää nauttimaan ruoasta ja hyvästä musiikista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti